Rolstoelschermen tijdens Paragames in Breda

Op 12 oktober zal in Breda een Rolstoelschermtoernooi worden gehouden met internationaal deelnemersveld. Dit toernooi is juist ook voor hen die een fysieke beperking aan de onderste extremiteiten hebben en een rolstoelsport overwegen een uitgelezen mogelijkheid om dit te komen bekijken en het rolstoelschermen eventueel zelf te ervaren tijdens de clinics die naast het toernooi worden georganiseerd. Voor meer info > rolstoelschermen@xs4all.nlIMG_3476

Grote delegatie naar JPT in Lent

Steeds meer schermers ontdekken dat het JPT een hele leuke manier is om schermervaring op te doen. Op zaterdag 15 juni aanstaande doen er maar liefst 7 (!) schermers van de Vrijbuiters mee aan het toernooi in Lent. Wij wensen de volgende schermers heel veel succes: Bas Rutten, Huub Storck, Sarah Juillard, Ab Vondeling, Joep de Groot, Tristan Drenth en Willem Lambooy.

Meer informatie over het JPT vind je hier.

Huub Storck wint in Wageningen!

Afgelopen weekend vond in Wageningen het Korenbloem-toernooi plaats. Het is een sterk toernooi voor jeugdschermers in verschillende categorie├źn. Ook ons jeugdlid Huub Storck was weer van de partij. En hoe! In de categorie ‘pupillen’ pakte Huub de beker met de grote oren. Huub: fantastisch gedaan! Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

IMG00035-20130602-1515