Elke van Achterberg wint tweemaal brons op WK -17!

Van 24 – 28 september werden de wereldkampioenschappen rolstoelschermen voor jeugd tot 17 jaar in Warschau (Polen) gehouden. Elke van Achterberg heeft het daar heel goed gedaan. Zij veroverde maar liefst twee bronzen medailles: één op floret en één op het wapen degen. Wat een prachtige prestatie! Proficiat Elke!

Wil je meer lezen over Elke, dan kan dat. Zij heeft een eigen website. Hierop kun je lezen over haar schermprestaties, maar ook over het ontstaan van haar handicap.

Elke 1IMG_3476

Sponsors gezocht!

Het bestuur van onze vereniging is naarstig op zoek naar sponsors voor het internationale rolstoelschermtoernooi in Gouda (op 11 en 12 oktober). Wellicht wil het bedrijf waarvoor u werkt ons evenement sponsoren? Of kent u bedrijven die hier wellicht belangstelling voor hebben? De vereniging biedt sponsoren vier opties aan (brons, zilver, goud, diamant). De kosten per categorie en wat de sponsor hiervoor terugkrijgt, staat beschreven in dit document: sponsorpropositie Voor nadere informatie kan ook contact worden opgenomen met onze voorzitter, Jelle Klein (06-30657567 of jelleklein@me.com).
Daarnaast hopen wij natuurlijk ook op veel toeschouwers! Daarom de vraag aan iedereen: maak reclame voor dit bijzondere toernooi. Nadere details staan in de flyer hieronder. Zegt het voort!

flyer weekend aangepast sporten 3